top of page

Manifestointi - Miten se oikeasti toimii?

Päivitetty: 28. elok. 2023

Kenties olet lukenut tai kuullut vetovoiman laista, katsonut The Secret-elokuvan tai harrastat manifestointia jokapäiväisessä elämässäsi?


Tai ehkäpä luet nyt asiasta ensimmäistä kertaa ja ihmettelet mistä on oikein kysymys? Mikä ihmeen manifestointi?


Riippumatta siitä, tuleeko manifestointi sinulle uutena konseptina vai oletko jo kokenut kanssaluoja, on tämä artikkeli juuri sinulle, joka haluat kehittää manifestointitaitojasi.Mitä on manifestointi?


Kuinka manifestointi toimii arkielämässä?


Manifestoinniksi kutsutaan mielen prosessia, jossa ajatuksemme ja haaveemme, uskomuksemme ja tunteemme muuttuvat todeksi jokapäiväisessä elämässä. Vetovoiman lain mukaan maailmankaikkeus tuo eteemme juuri niitä asioita, joita ajattelemme ja toivomme, mahdollisesti jopa pelkäämme.


Nykyinen käsityksemme manifestoinnista on pitkälti esoteerisiin oppeihin perustuva ja tämän vuoksi manifestointi onkin saanut leiman näennäistieteenä. Haluankin täsmentää sinulle manifestoinnin todellista olemusta ja sitä, miten aito ja luonnollinen tuo prosessi on.


Itse asiassa manifestointi on niin todellinen ja tässä hetkessä tapahtuva alitajuinen prosessi, ettemme edes huomaa tekevämme sitä. Meillä jokaisella on toistuvia ajatusprosesseja ja syvälle juurtuneita uskomuksia siitä, millaista elämämme on ja millaista se tulee luultavasti olemaan.


Jos katsot viiden vuoden taakse ja mietit mitä kaikkea näit tulevaisuuden sinulle tuovan, eikö olekin hämmentävää, että elät enemmän tai vähemmän juuri tuon ennustuksesi mukaisesti?Miten manifestointi toimii?

Teoriaa ja historiaa

Esoteerinen käsite kanssaluomisesta ajoittuu jo muinaiseen Babyloniaan ja Egyptiin. Kuuluisimpana osoituksena jo antiikin ajoilla hallitusta salatieteestä on legendaarinen Smaragditaulu, johon keskiajan alkemistit ja myöhempien aikojen mystikot Emmanuel Swedenborgista Ralph Waldo Emersoniin ovat pohjanneet tutkimuksensa ja oppinsa.


Totuus, vailla valhetta, varma ja kaikkein totuudellisin: Mikä on alhaalla, on ylhäällä olevan kaltainen, ja mikä on ylhäällä, on alhaalla olevan kaltainen.” - Smaragditaulu -


Sana manifest juontuu latinan kielestä ja tarkoittaa ilmentämistä. Samaa ilmiötä on kuvailtu eri kulttuureissa ja konteksteissa eri nimillä; kanssaluominen, alkemia, vetovoiman laki, rukouksen voima… Kaikki nämä nimet kuvaavat samaa prosessia.


Entäpä jos...

…kyse onkin näennäistieteen sijaan siitä, että toteutamme oman mielemme ja alitajuntamme malleja arkielämässä? Moderni psykologiahan nimenomaisesti painottaa ihmisen alitajunnan valtaisaa roolia siinä, minkä mallien mukaan ihminen elämäänsä toteuttaa. Ilmennämme jokapäiväisessä toiminnassamme juuri alitajuntaan juurtuneita uskomuksiamme.


manifestointi meditoinnin avulla

Manifestoimme sitä, mitä olemme sisäisesti. Samalla minkä tahansa asian manifestointi on mahdotonta, mikäli alitajuntamme sotii tätä asiaa vastaan.


Prosessi on lopulta liiankin yksinkertainen: Uskomus johtaa ajatukseen. Ajatus johtaa tekoon. Teko johtaa seuraukseen.


Tästä opimme sen, että jos haluat toteuttaa elämässäsi jonkin asian, sinun on muokattava alitajuisia uskomuksiasi. Eli nuo Smaragditaulussa mainitut ”ylhäällä” ja ”alhaalla” kuvaavatkin alitajuntasi ja ulkomaailman välistä suhdetta!


Juuri alitajuntaasi muokkaamalla avaat myös valtavan sisäisen potentiaalin luoda itsellesi juuri sellainen elämä, josta olet aina haaveillut!


Kaikista tarjolla olevista ratkaisuista juuri meditaatio vie sinut nopeimmin omien uskomustesi alkulähteille ja auttaa sinua uudistumaan sisäisesti.


Meditate with Martta 8D-meditaatiot™ on suunniteltu juuri sinua varten. Autan sinua pääsemään irti rajoittavista uskomuksistasi ja vapauttamaan sisäisen potentiaalisi.


Meditate with Martta -jäsenenä:


· Saat rajoittamattoman käytön ohjattuihin 8D-meditaatioihin™ (arvo 299€)

· Saat 24-sivuisen Aito Minä harjoituskirjan (arvo 29,99€)

· Muutat käsityksesi meditoinnista - ja opit nauttimaan siitä!

· Saat ohjeistuksen meditoinnin aloittamiseen

· Pystyt vihdoinkin keskittymään meditaatioihin

· Pääset nauttimaan aisteja kutkuttavasta 8D-äänimaailmasta

· Pääset tehokkaasti kehittämään henkistä hyvinvointiasi

· Kehität tietoisuustaitojasi eli metakognitiotasi

· Pääset vaikuttamaan tiedostamattomaan mieleesi (yli 95% ajatuksista syntyy sieltä)

· Opit tekemään meditoinnista kestävän rutiinin

· Saat uusia meditaatioita joka kuukausi

· Opit lisää meditoinnista ja sen monista hyödyistä댓글


bottom of page