top of page

Värähtelytaajuudet meditaation tukena

Päivitetty: 28. elok. 2023Jos haluat löytää maailmankaikkeuden salaisuudet, ajattele energian, taajuuksien ja värähtelyn kautta.


- Nikola Tesla -

binauraaliset ääniaallot ja meditaatio

Saatat ihmetellä, mistä on oikein kysymys. Ei hätää, kerron sinulle tämän kaiken pähkinänkuoressa!


Tämä asia on niin tärkeä sekä itseymmärryksen että maailmankaikkeuden luonteen tajuamisen kannalta, että koin suurta tarvetta jakaa tämän tiedon sinulle.


Koko maailmankaikkeutemme koostuu energiasta ja värähtelystä, atomitasolta aina universumin ääriin saakka. Ääni on värähtelyä, valo on aaltoina kulkevaa energiaa, kaikki muukin on energiaa ja värähtelyä. Jos virität soitinta, virität kunkin kielen vastaamaan tiettyä taajuutta, jolla ääniaalto värähtelee. Kun naapurisi poraa seinää, koet itsekin tärinän kehossasi. Samoin sateenkaari ilmestyy taivaalle, kun valkoinen valo hajoaa vesipisaroiden läpi spektrin eri aallonpituuksia noudattaen.


Olemme itsekin energiaa värähteleviä luomuksia. Olet varmasti tuntenut uusia ihmisiä tavatessasi asian, jota kutsutaan ”vibaksi”. Uusi tuttavuus voi olla joko hurmaava tai vastenmielinen riippuen hänen omasta värähtelytaajuudestaan mutta myös siitä, millä taajudella itse värähtelet ja kohtaavatko nuo taajuudet harmonisesti.


Saatat ajatella harmaana marraskuisena päivänä, että onpa tänään raskaat vibat. Tai aurinkoisella rannalla levätessäsi koet, kuinka olosi kevenee ja jokin raskas värähtely poistuu kehostasi. Kehomme ja alitajuntamme siis tietää koko ajan, missä mennään. Värähtelemme joka hetki jollain taajuusalueella.


Haluan vielä selventää sinulle pari tieteellistä seikkaa, sillä värähtelyssä on nimenomaan kyse fysiikan laista. Värähtelyä tapahtuu meissä koko ajan. Mutta taajuus indikoi sen, millä aallonpituudella se tapahtuu. Taajuus on tämän värähtelyn numeraalinen mitta. Ja taajuuden yksikkönä käytämme hertsiä.


Olet tosiaankin kuin radio, joka voi vastaanottaa eri taajuuksia. Samalla olet kuin antenni, joka lähettää signaalia kulloinkin vallitsevalla taajuudellasi!


Juuri sinä itse voit vaikuttaa siihen, millaisella taajuudella milloinkin värähtelet.


Ja tämä vastuu on suuri, sillä värähtelytaajuutesi vaikuttaa niin kokemuksiisi, ajatuksiisi, tekoihisi kuin maailmankuvaasi. Samalla houkutat puoleesi sitä, mitä itse lähetät itsestäsi. Tiedostat itsekin, että se millä taajuusalueella kulloinkin olet muokkaa ajatuksiasi, tekojasi ja näiden tekojen seurauksia.


Entä jos et pysty vielä hallitsemaan sitä, millä taajuudella olet?


Entä jos koet mahdottomaksi nostaa vibojasi?


Tai entä jos olet jo tietoinen tästä kaikesta ja kaipaat käytännön työkaluja?


Tätä varten olen luonut sinulle Suomen ensimmäiset (ja ainoat) 8D-meditaatiot!


Olen luonut käyttöösi eri taajuuksilla värähteleviä meditaatioäänitteitä. Sinun ei todellakaan tarvitse olla yliopistotason fyysikko kuunnellessasi meditaatioitani. Olen tehnyt nämä juuri sinua varten ja voit vapaasti valita juuri ne meditaatiot, jotka koet itsellesi tarpeellisiksi kuhunkin hetkeen. Vien sinut juuri niille taajuuksille, jotka itse haluat valita.Kerron sinulle ensi viikolla lisää siitä, miten voimme hyödyntää ääniaaltoja meditaation apuna – Pysythän kuulolla! 😊


Iloisin terveisin,


Martta


P.S. Mietitkö miten miten aloittaa meditointi? Napauttamalla tästä löydät 8 vinkkiäni siihen >>Solfeggio -taajuudet ja meditaatio

Kommentare


bottom of page