top of page
IMG_6163-3.jpg

MINUN TARINANI

Modernin meditoinnin edelläkävijä & inspiroiva valmentaja

Nimeni on Martta, olen 30-vuotias ja nautin suunnattomasti ihmisten auttamisesta. Rakastan merkityksellisiä kohtaamisia, itseni ylittämistä sekä pitkiä kävelylenkkejä.

Olen Life Coach, meditaatio-ohjaaja, kauppatieteiden kandidaatti, yrittäjä, vaikuttaja ja markkinointiviestinnän ammattilainen. Suurin intohimoni on ihmismieli ja sen huikea potentiaali. Rakastan uuden oppimista, joten näiden tutkintojen lisäksi, kehitän osaamistani jatkuvasti! 

 

Inspiroin tarinallani monia, sillä olen selvinnyt harvinaisen monista vastoinkäymisistä sekä kääntänyt ne voimavarakseni.

 

Vielä 7 vuotta sitten en tunnistanut omia rajojani, ja se johti minut suuriin vaikeuksiin. Kärsin tuolloin kroonisesta kivusta, ja sen lisäksi vielä ahdistuksesta ja masennuksesta. Luotin vääriin ihmisiin, ja tulin petetyksi kaikin mahdollisin tavoin. Tulevaisuus oli yksi ahdistava möykky, josta en tuntunut saavan millään otetta. Olin tikittävä aikapommi vailla päämäärää, joka odotti ihmepelastusta.

Kunnes tein täyskäännöksen ja muutin elämäni suunnan. Muutin ulkomaille. Menin opiskelemaan. Löysin elämäni rakkauden. Valmistuin yliopistosta. Perustin oman osakeyhtiön. Ennen kaikkea otin itse vastuun omasta elämästäni.

Nyt elän tyytyväisenä omaa unelmaelämääni, ja teen päivittäin niitä asioita, joista nautin. Niin tapahtui, koska uskalsin olla rehellinen itselleni ja ajatuksilleni. Uskalsin tulla tietoiseksi ja olla aidosti läsnä.

Uskallatko sinä olla rehellinen itsellesi?

bottom of page