top of page

UUSI UNENLAATUA PARANTAVA VALMENNUS JO 3700 IHMISTÄ AUTTANEELTA

Näin hakkeroit unenlaatusi optimaaliseksi vain 30 päivässä...

…jotta vapaudut vihdoinkin jatkuvasta väsymyksestä ja nukahtamisvaikeuksista.

 

(Ilman ahdistusta nukkumaanmenosta ja että saatko riittävästi unta. Tai pelkoa siitä, tuletko koko loppu elämäsi kärsimään uneen liittyvistä haasteista.)

Jotta voit yli 90% ajasta nukahtaa helposti ja nukkua riittävästi - sekä tuntea olosi aamuisin AIDOSTI virkeäksi ja energiseksi.

 

Sillä syvällä sisimmässäsi tiedät, että nyt on sinun aikasi elää täyttä elämää - sen sijaan että yrität vain selviytyä väsyneenä päivästä toiseen. 

DD4CACA0-2DCD-46C6-9DFA-C7FEC7C197E3_edited.jpg

Anita

Olen saanut merkittävää apua nukahtamisvaikeuksiin, unettomuuteen ja kroonisiin kiputiloihin

"Hieman skeptisenä lähdin kokeilemaan, mutta luojan kiitos kokeilin! Olen saanut merkittävää apua mm. nukahtamisvaikeuksiin, unettomuuteen ja kroonisiin kiputiloihin.

 

Nykyään nukahdan Martan oppien avulla muutamissa minuuteissa sekä pystynyt lopettamaan täysin kipulääkkeiden käytön. Kiitos, kiitos, kiitos!

2.jpg
Tämä valmennus sopii sinulle, joka… 👇
 • Tunnet olosi yleensä enemmän väsyneeksi kuin virkeäksi

 • Näet älylaitteestasi, että unitehokkuutesi on pääsääntöisesti alle 95%

 • Päivisin tunnet olosi väsyneeksi, mutta illalla nukkumaan mennessä *ping* uni ei enää tulekaan

 • Olet kyllästynyt nukahtamisvaikeuksiin (ja sängyssä pyörimiseen)

 • Heräilet kesken yöunien (ja ihmettelet miksi)

 • Tunnet välillä ahdistusta nukkumaan mennessä  (sillä mitä jos uni ei tulekaan)

 • Olet huolissasi miten jaksat suoriutua päivän askareista huonosti nukuttujen öiden jälkeen  

 • Olet ajautunut popsimaan kaupasta saatavia melatoniinipillereitä (muulloinkin kuin aikaerorasitukseen)

 • Olet huolissasi, että unihaasteesi vaikuttavat negatiivisesti myös ihmissuhteisiisi

Miksi unenlaatuun panostaminen on niin tärkeää?

Olen saanut johdattaa jo yli 3700 ihmistä meditoinnin ihmeelliseen maailmaan ja sen myötä huomannut, että todella moni kärsii erilaisista unihaasteista.

 

Eikä ihme sillä tiesitkö, että puolet suomalaisista aikuisista kokee olevansa väsyneitä arkisin? Ja että joka viides kärsii unihäiriöstä? Myöskin 300 000 meistä syö säännöllisesti unilääkkeitä.

 

Omasta kokemuksesta tiedän, että unihaasteista on mahdollista vapautua. Ja vieläpä täysin luonnollisin keinoin.

 

Nimittäin vielä 7 vuotta sitten myös minä kärsin unettomuudesta ja nukahtamisvaikeuksista. Ajatuskin nukkumaanmenosta ahdisti ja ajauduin syömään melatoniinivalmisteita sekä ajoittain myös nukahtamislääkkeitä. Mutta syvällä sisimmässäni se ei tuntunut oikealta, ja herätti minussa todella ristiriitaisia tuntemuksia. 

Sen sijaan, että nukahdin "keinotekoisesti" milloin milläkin konstilla...

...optimoin oman luonnollisen unijärjestelmäni sellaiselle tasolle, että unihaasteet ovat nykyisin muisto vain.

Ja pian kerron sinulle, miten myös sinä voit tehdä niin.

parempi unenlaatu.jpg
susanna tietoisuusvalmennus_edited.jpg

Susanna

Olen äärimmäisen kiitollinen että löysin valmennukseen.

"Martan valmennukseen löysin tieni tavallaan vahingossa, mutta minulle parhaaseen mahdolliseen aikaan. Minulla oli tunne, että olin jumissa omassa elämässäni, että olin umpikujassa. Liitin tämän erityisesti kuormittavaan työhöni. Valmennuksessa tuntui kuin minua olisi työnnetty juuri oikeaan suuntaan, täysin pakottamatta, etsien vastauksia juuri siitä, mikä minut tekisi onnelliseksi ja mikä minulle olisi hyväksi. Martalla on käsittämättömän upea herkkyys kuunnella ja aistia mihin suuntaan valmennettava haluaisi mennä. Martan henkisen voiman aistii. Valmennuksen opit ovat edelleen käytössä ja elämässäni on rauha, rauha siitä että asiat tapahtuvat omalla painollaan ja omassa järjestyksessään. Olen äärimmäisen kiitollinen että löysin valmennukseen." 

ANKKURI 1
Valmennuksen ovet ovat sulkeutuneet🚪
Tietoiseksi metodi pähkinän kuoressa.jpg

Sinun ei tarvitse pelkästään kuunnella minua, vaan näin sanovat valmennuksessani olleet  😍

"Suuret kiitokset upeasta kurssista! Kurssi on monipuolinen paketti tietoa, henkisyyttä ja upeita 8D-meditaatioita. Sinusta Martta huokuu hyvää energiaa ja positiivisuutta ja toimit hyvänä esimerkkinä tietoisesta elämästä, siksi olet niin loistava opas tällä polulla. Kiitos 💖🙏"

...mutta mistä tiedän, että myös sinä voit vapautua unihaasteista? 

Todiste: Lukuisat asiakkaani ovat päässeet eroon unihaasteista jo pelkästään kuuntelemalla kehittämiäni 8D-meditaatioita™.

MUTTA on olemassa myös muita hyödyllisiä, neuroplastisuutta edistäviä ja tieteellisesti todistettuja keinoja unenlaadun optimoimiseen, joita käytän myös itse päivittäisessä elämässäni.

 

...joten saanen esitellä ⬇️

nukahda helposti ja nuku yösi hyvin
SubSleep metodi™ 
5 Steps Process ADKAR Model Diagram Brainstorm.jpg

(a.k.a. kuinka ohjelmoit unijärjestelmäsi sinulle optimaaliseen tilaan)

Näin menetelmä etenee askel askeleelta:

Mitä kaikkea valmennukseen sisältyy?

✅ 4 informatiivista ja transformoivaa moduulia  (arvo 1726€)

 

Moduulit koostuvat askeleista, jotka sisältävät videoita, tekstejä, tehtäviä ja eksklusiivisia 8D-meditaatioita™ . Saat ensimmäisen viikon materiaalit käyttöösi maanantaina 29.04, jonka jälkeen uusi moduuli avautuu viikottain.

 

Tämän verran henkilökohtaista valmennusta kanssani maksaisi yli 1726€ euroa. 

✅ Pääsy materiaaleihin koko loppu elämäsi

Ehkä haluat ahmia valmennusmateriaalit niin nopeasti kun pystyt tai ehkä sinulle on parempi käydä niitä pikkuhiljaa läpi - valinta on täysin sinun, sillä jokaisen matka on erilainen! Ota jokaiselle askeleelle niin paljon aikaa kuin tarvitset. Tärkeintä on, että olet valmis askeleesi kanssa ennen kuin siirryt eteenpäin.

Kertaus on opintojen äiti, joten sinulla on mahdollisuus palata valmennuksen materiaaleihin niin kauan kuin tämä verkkosivusto on pystyssä.

✅ Facebook-ryhmä  (arvo 299€)

 

Olet tervetullut valmennuksen FB-ryhmään juuri sellaisena kuin olet. Pääset halutessasi tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin  (FB-ryhmään liittyminen on täysin vapaaehtoista). On vapauttavaa päästä jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan turvallisessa ympäristössä, fiilistellä valmennuksen aiheita, omia ja muiden onnistumisia sekä saada myös vertaistukea omaan prosessiisi. Voit olla ryhmässä juuri niin aktiivinen kuin sinusta tuntuu sopivalta. 

✅ Valmentajan tuki & kysymyksiin vastaaminen FB-ryhmässä 1kk ajan  (arvo 499€)

 

Mitä tahansa kysymyksiä tai ajatuksia mieleesi juolahtaa, voit lähettää kysymyksesi FB-ryhmään ja Martta vastaa niihin  siellä. Näin pääsemme kaikki oppimaan myös toisiltamme. 😊  (Huom: FB-ryhmässä kysymyksien esittäminen on mahdollista myös täysin anonyymisti!)

Kun valitset SubSleep Method™ VIP vaihtoehdon, saat 1 kuukauden henkilökohtaisen sähköpostituen, sekä 4 x 1h henkilökohtaista etävalmennusta Martan kanssa videopuhelun muodossa.

Kun liityt nyt, saat myös nämä bonukset 👇🏼🎁

🎁 10 kpl eksklusiivisia 8D-meditaatiota™
 
(arvo 998€)

8D-meditaatiot™ ovat Suomessa kehitetty meditaatiomuoto, joissa on käytetty useita eri innovatiivisia äänielementtejä:

 • 8D-ääniä

 • Solfeggio- taajuuksia

 • binauraalisia ääniaaltoja

 

8D-unimeditaatioiden rauhoittava vaikutus perustuu 8D-ääniin, delta binauraalisiin ääniaaltoihin sekä 432 Hz taajuuteen, jonka on tutkimuksessa todettu lievittävän stressihormoni kortisolin eritystä.

 

8D-äänet auttavat keskittymään meditointiin helpommin ja tutkimuksen mukaan delta binauraaliset ääniaallot edistävät nopeampaa nukahtamista, aiheuttavat vähemmän heräilyä yönaikana ja täten nostavat myös mielialaa. 

Saat valmennuksen aikana käyttöösi 10 kpl 8D-meditaatioita™, jotka ovat vain tässä valmennuksessa. 5 kpl niistä on ohjattuja ja 5 ohjaamattomia eli sisältävät pelkkää musiikkia. Valmennuksen aikana sinun on mahdollista ladata kyseiset meditaatiot omalle puhelimellesi/tietokoneellesi eli ne ovat käytössäsi koko loppuelämäsi.

bonus unimeditaatiot
Liity NYT mukaan SubSleep univalmennukseen 
Anchor 1
Valmennuksen ovet sulkeutuvat su 28.04. klo 23:59 🚪

3 KUUKAUSIMAKSUA

77€

(YHTEENSÄ 231€)

MAKSA KERRALLA

197€

(SÄÄSTÄ 34€)

SUBSLEEP VIP

987€

(SISÄLTÄÄ HENK KOHT TUEN + 4H VALMENNUKSEN)

The Stars

Ei riskiä, sillä sinulla on täysi 30 päivän tyytyväisyystakuu 🙏🏼

Jos katsot kurssin videot, teet annetut tehtävät ja olet tyytymätön valmennuksen sisältöön 30 päivän päätteeksi, annan mielelläni rahat takaisin.

Valmentajasi Martta Jemina
 
Koulutettu uni- & palautumisvalmentaja sekä modernin meditoinnin edelläkävijä

 

Koska olen aikaisemmin kärsinyt useiden vuosien ajan unihaasteista ja vetämättömästä olosta, tiedän omakohtaisesta kokemuksesta, miten merkittävä voima unella (ja varsinkin sen laadulla) on ihan meidän jokaisen hyvinvointiin. 

 

Niin hullulta kuin se kuulostaakin, nykyään tunnen kiitollisuutta tuosta oman elämäni unihaasteiden jaksosta, sillä se pakotti pysähtymään näiden tärkeiden asioiden äärelle - uni ei nimittäin koskaan oireile ilman syytä.

Nykyään energiatasoni ja myöskin unidatani ovat yli 90% ajasta erinomaisia, joten olen elävä esimerkki siitä, että muutos on mahdollinen.

Olen kehittänyt SubSleep menetelmän, jotta myös sinulla on mahdollisuus parantaa unenlaatuasi helposti alitajunnan kautta tehtävien muutoksien avulla sekä tieteellisesti todistetuin tavoin.

Odotan innolla, millaisen unimuutoksen sinä tulet kokemaan!

univalmentaja
SirpaLevonperä (1).jpg

Sirpa Levonperä

Tietoisuuden lisääntyminen ja 8D-meditaatiot ovat olleet edellytys, että intuitio virtaa itsellä

"Tietoiseksi metodi ja sen myötä enemmän luontoyhteyteen keskittyminen - ilman kännykkää tai somen miettimistä - sai minut innovoimaan uuden tuotteen: Levonpuu®. Koen, että tämä voi olla arjessa hyvinvoinnin mullistava tuote ja idea, ja sen tuli syntyä nyt minun kautta. Tietoisuuden lisääntyminen ja 8D-meditaatiot ovat olleet edellytys, että intuitio virtaa itsellä. Kiitos Martta! <3"

bottom of page